Vier Snelle Links- 24 juli 2014

How Do You Design Interaction?
User Interface design start met woorden. Dit is de start van bovenstaand artikel. Veel designers zullen kiezen voor hun schetsboek, maar dit stuk maakt aan de hand van voorbeelden en een interview met de designer van 37Signals (de makers van onder andere Basecamp) duidelijk waarom user stories zo belangrijk zijn. Ik ben het met hem eens, verwoord eerst wat je gebruiker doet en hoe je oplossing ‘antwoordt’, daarmee ben je al een heel eind op weg.

10 Changes to the Facebook Page Layout: What Marketers Need to Know
Ben je als marketeer of community manager bezig met Facebook? Dan update dit overzicht je in een paar minuten over de nieuwe mogelijkheden en wijzigingen.

Hyperlocal + Social = Mobile
Fijne infographic vol bruikbare cijfers die zich richt op de invloed van social en mobile technologie op de retail sector. Wat mij opviel: het enorme gat wat er met name in de horeca nog ligt. 95% van de (Amerikaanse) restaurants heeft geen mobiele interface.

The New Yorker Opened Its Archive for 3 Months — Here’s What To Read
Vakantietip! Het beroemde tijdschrift The New Yorker introduceert binnenkort een paywall, maar voor die tijd krijg je drie maanden te kans alles te lezen. Waar te beginnen? Dit stuk helpt je op weg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s