Vier Snelle Links – 18 juni 2014

How to Decide Between Mobile App and Responsive Website for Your Business
De altijd weer terugkerende vraag binnen veel projecten: kies je voor een app of voor de flexibele website die zich aanpast naar het apparaat waar het op geopend wordt? Deze infographic helpt je om een keus te maken. Het stuk is een fijne combinatie tussen uitleg in tekst en samenvatting in beeld.

FBI discovers Twitter-speak, starts a dictionary
Hoe zorg je er voor dat je medewerkers kunnen bijhouden waar iedereen het online over heeft: start een eigen woordenboek. Een bericht dat ik zowel aandoenlijk als grappig vond.

7 Web design disasters that drive people crazy
Als je de keus met behulp van bovenstaande infographic gemaakt hebt, vermijd dan deze fouten. Punt 3 mag wat mij betreft extra aandacht krijgen, maak het je bezoeker zo gemakkelijk mogelijk. Vraag je bijvoorbeeld een adres, zorg dan dat alleen de postcode invullen automatisch al voor de juiste straatnaam zorgt en denk twee keer na over de velden die je verplicht maakt.

The Ultimate Mobile Video Advertising Guide 2014
I-de-aal. Een opsomming van alle belangrijke termen, vragen en feiten over mobile en video, inclusief uitleg. Een snelle manier om je basic kennis over twee van de hotste ontwikkelingen van het moment op te vijzelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s