BNN The Pitch – Gewonnen!

Twee hele goede mede-kandidaten, een pitch die niet liep zoals gewenst maar wel een heel sterk idee, en dat maakte alles goed in The Pitch van donderdagavond.

Om jeugdcriminaliteit een halt toe te roepen verzonnen Ghino, Marloes, ik en de rest van ons enthousiaste team Skiller: de app die talent in de spotlight zet en jongeren matcht met coaches. De gedachte hier achter is eenvoudig. Wij geloven dat iedereen een talent heeft. Dit is de basis van Skiller.

Wij richten ons op jongeren die dit talent en hun passie willen ontwikkelen. Via onze mobiele applicatie Skiller, komen zij in contact met door de wol geverfde professionals die samen aan de slag willen om vaardigheden tot bloei te brengen.

Alles rondom een centrale gedachte: door passie werkelijkheid te maken, met persoonlijke aandacht als steuntje in de rug, blijven jongeren op het rechte pad.

En met succes!

De jury onder leiding van staatssecretaris Fred Teeven zocht een effectief, uitvoerbaar concept en koos Skiller als winnaar. Ons idee gaan we samen met het Ministerie van Veiligheid en Justitie realiseren!

Bekijk hier de uitzending:

BNN The Pitch – Uitzending Gemist

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s