Vier Snelle Links – 2 april 2014

How to disappear online
Heb je genoeg van je online presence, of ben je in het verleden misschien wat minder handig geweest in het delen van info? Deze stappen zorgen er voor dat je online uitgewist wordt. Ook als je juist graag online wilt blijven leuk om de linkjes in het stappenplan eens te bekijken.

Gemeenten mogen drones inzetten voor toezicht
Minister Opstelten geeft gemeenten toestemming om zelf te bepalen wanneer ze drones en mobiel cameratoezicht in het algemeen inzetten. De ruimte in de wet wordt dus opgerekt. Het is gericht op specifieke locaties in een gemeente en “niet de bedoeling” dat het in de hele gemeente wordt ingezet. Maarja, wat is de waarde van ‘bedoeling’ in deze? Ik houd er niet van, jullie?

Android and iOS users spend 32% of their app time playing games, 17% in Facebook, and 14% in a browser
Echt jongens, games? Als ik mezelf als maatstaaf neem klopt er echt niets van deze cijfers, maar wie ben ik? Neem het mee in je achterhoofd, games voorzien in een behoefte. De uitdaging is natuurlijk om mensen te laten spelen met jouw (marketing of serious-)game.

IE11 gains the most market share, and Chrome finally passes Firefox
De vertrouwde blauwe E wordt nog steeds het meest gevonden. Opvallend dat Firefox terugzakt. Zouden ze zich echt toe gaan leggen op mobile, waar ik laatst al naar verwees?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s